• Dansk
  • English

Vision

I dag er bjd’s spaltelukker til primært svineproduktion/landbrug vores største succes. Et patenteret produkt som har hjulpet mange landmænd til at overholde de stigende krav fra miljø- og fødevare organisationer, og sparet landmændene for store investeringer i nye beton gulve.

Vi vil fortsætte med udviklingen af nye produkter indenfor forskellige brancher, produkter som alle funktionelt vil adskille sig fra eksisterende tilsvarende produkter.

Vores målsætning er at være ansvarlig for hele forsyningskæden – lige fra producent til slutbruger. Det er vores opfattelse, at vejen i dag, i langt de fleste tilfælde, går direkte fra producent til slutbruger. Vi erkender dog, at vi i mange tilfælde vil være afhængige af lokalt forankrede distributører med lokalt markedskendskab.

bjd søger altid samarbejdspartnere, såvel til vores produktion som til afsætning af vore produkter.

Du er altid velkommen til at kontakte Brian Johannsen på info@bjd.dk​​​

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Stavnagervej 33
Varming, 6760 Ribe

Telefon: +45 75 10 11 25​
info@bjd.dk